TAVŞANÇALI ATATÜRK İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: İmam hatip okulları kurumsallaşmak, kurum kültürü oluşturmak, bulunduğu bölgenin en nitelikli ve lider okulu olmak için özgün çalışmalar planlar, mevcut sistem devam ederken yeni gelişmeler ışığında daha ileri hedeflere doğru yürüyüşünü gerçekleştirmek için tedbirler alır, çevre ile ilişkilerini güçlendirir ve kadrosunu motive eder. 5. Öğrencilerimizin akademik kariyer planlamalarının yanı sıra karakter gelişimlerini önceleyerek mânevî ve ahlâkî kazanımlarını arttırmak amacıyla çalışmalar yapılır.

Misyon: Tavşançalı Atatürk İmam Hatip Ortaokulu olarak misyonumuz: öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak. Evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen nitelikli topluma örnek fertler yetiştirmektir.

Başarılar:

Servis Bilgisi: TAŞIMALI
Sportif Etkinlikler: FUTBOL, BASKETBOL,VOLEYBOL ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler: LABORATUAR DÜZEYİNDE YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları: 4006 TUBİTAK BİLİM FUARI ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: YOK

WEB - https://tavsancaliataturkiho.meb.k12.tr

Adres - ÖMERANLI MAH. ÖMERANLI CAD. 16 DERSLİKLİ İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 97 KULU / KONYA

Yerleşim Yeri - ÖMERANLI MAHALLESİ KULU KONYA

Ulaşım SERVİS-ÖZEL ARAÇ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık KONYA İL MERKEZİNE 135 KM UZAKLIKTA, KULU İLÇE MERKEZİNE 18 KM UZAKLIKTADIR.